News Flash:

Paine dulce cu banane

6 Aprilie 2011
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine dulce cu banane
Ingrediente: - 220 grame faina - 130 grame zahar - 3 banane coapte - 2 oua - 125 ml unt topit - o mana de nuci - zahar vanilat - un praf de sare Preparare: Pentru inceput preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius. Pregatim o forma cu hartie de copt sau tapetam cu unt si faina. Avem nevoie de doua boluri: in primul vom amesteca ingredientele uscate si in cel de-al doilea ingredientele lichide. Asadar sa incepem, amestecam faina cu zaharul, praful de copt, un plic cu zahar vanilat, nucile si un praf de sare. Curatam bananele si pasam doua bucati si jumatate (cealalta jumatate o vom folosi la decor). In al doilea vas omogenizam untul topit, doua oua si bananele pasate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnituri paine nuci faina rom oua unt vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2736 viz    0 com
1292 viz    0 com
1322 viz    0 com
1229 viz    0 com
1170 viz    0 com
1232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013300 (s)