News Flash:

Paine din legume

19 Iulie 2013
1895 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline
1 dovlecel taiat felii subtiri pe lungime
1 vanata taiata felii pe lungime
300 g cartofi dulci taiati rondele
o paine rotunda mare
150 crema de branza
2 linguri busuioc
200 g ardei copt
6 felii sunca presata
120 g branza bocconcini taiata felii
80 g rosii semi-uscate tocate
8 feliute de salam

Mod de preparare:


Ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins la foc mare. Punem la rumenit in tigaie, pe rand, dovlecelul, vanata si cartofii, cate 4 minute pe fiecare parte. le lasam sa se raceasca. Asezam painea pe un platou si taiem calota, ca pe un capac. Scoatem miezul si ungem interiorul cu crema de branza. Asezam cartofii dulci in paine, la baza. Punem busuioc pe deasupra. Punem un strat de ardei copti apoi de dovlecel, sunca presata, bocconcini, rosii, vanata si salam. Punem “capacul” si invelim painea in folie de plastic. Asezam o alta farfurie peste paine si punem deasupra o greutate. Lasam peste noapte la frigider. Incingem cuptorul la 220 grade. Dezvelim painea, o asezam in tava si bagam la cuptor timp de 8 minute. Taiem felii si servim la picnic.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel vanata cartofi dulci ardei copt sunca presata salam foc mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1241 viz    0 com
1675 viz    0 com
1272 viz    0 com
932 viz    0 com
1084 viz    0 com
1027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015029 (s)