News Flash:

Paine de casa cu ceapa

24 Mai 2011
4984 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine de casa cu ceapa
Ingrediente: 1,1 kg faina 2oo g amidon 40g drojdie proaspata 1 lingura zahar 2 lingurite de sare 300 ml apa calduta 1oo ml ulei sau margarina 650 g ceapa calita oregano Mod de preparare: Se amesteca bine apa calduta cu drojdia, sarea si zaharul dupa care se amesteca cu faina si uleiul, se pune in masina de paine la framantat supa care in momentul cand piuie masina se pune ceapa calita si tocata bine si se lasa la framantat si dopit. Cand a dospit se pune in ce  forme doriti si se coace. Dupa ce s-a modelat si s-a pus in tava se unge cu putin ulei si se pune oregano deasupra. Se pune la cuptor pentru 35 minute la 170-180 grade.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine ceapa cacao faina branza sarata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1200 viz    0 com
1292 viz    0 com
1215 viz    0 com
1280 viz    0 com
1483 viz    0 com
973 viz    0 com
2063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019018 (s)