News Flash:

Paine de casa (2)

18 Mai 2011
3458 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine de casa 2
Ingrediente: faina drojdie sare apa cascaval Mod de preparare: Se face un aluat din apa, faina, drojdie si sare, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se pune pe blat si mai adaugam putina faina, si  imparte in 4 si se fac 4 suluri; dupa ce ati impletit-o puneti deasupra cascaval ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2880 viz    0 com
2733 viz    0 com
3156 viz    0 com
1698 viz    0 com
1094 viz    0 com
1311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014150 (s)