News Flash:

Paine de casa

18 Mai 2011
2863 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine de casa
Ingrediente: 25 gr de drojdie proaspata sare un varf de cutit apa calda 400 ml faina cat cuprinde Mod de preparare: Drojdia se dizolva in putina apa calda si sare. Se pune putina faina se amesteca bine, apoi iarasi apa si faina si tot asa, pana obtineti un aluat bun. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,  apoi se pune pe blat se framanta putin si se impleteste cum vreti, se pune in tava si se mai lasa putin la dospit, se unge cu ou batut deasupra si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2714 viz    0 com
3140 viz    0 com
1685 viz    0 com
1083 viz    0 com
1296 viz    0 com
2182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1784 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014854 (s)