News Flash:

Paine cu vanilie si dovlecei

5 Aprilie 2013
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
3 oua batute
1 pliculet praf de copt
1 cana cu dovlecei dati prin razatoare
250 ml ulei vegetal
½ lingurita esenta de vanilie
140 g zahar brun
½ lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava de cozonac cu putin ulei. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, zaharul, dovleceii, uleiul, ouale, vanilie si scortisoara. Amestecam bine compozitia si apoi o turnam in tava pregatita si nivelam suprafata. Bagam tava la cuptor timp de 50 de minute. Lasam painica sa se raceasca in tava timp de 5 minute inainte de a o scoate. Se taie felii si se serveste cu branza ricotta si miere de albine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute zahar brun branza ricotta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025938 (s)