News Flash:

Paine cu sfecla

23 Mai 2011
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu sfecla
Ingrediente: 500gr de faina alba 300gr sfecla 25 rg drojdie 2 linguri de ulei un praf de sare Mod de preparare: Mai intai fierbem sfecla si o dam la blender pina se face o pasta. Intr-un castron cernem faina, facem o adancitura in care punem pasta de sfecla, uleiul, sarea si drojdia desfacuta intr-un pic de apa calda. Framantam aluatul si il punem la dospit pina isi dubleaza volumul. Cand a crescut destul, il punem pe o planseta presarata cu faina si ii dam forma de rulou, il punem in tava unsa si punem iarasi la crescut. Coacem in cuptorul incins de dinainte, cam 30-35 de min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1241 viz    0 com
1133 viz    0 com
1215 viz    0 com
1414 viz    0 com
914 viz    0 com
1981 viz    0 com
1166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012251 (s)