News Flash:

Paine cu sfecla

23 Mai 2011
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu sfecla
Ingrediente: 500gr de faina alba 300gr sfecla 25 rg drojdie 2 linguri de ulei un praf de sare Mod de preparare: Mai intai fierbem sfecla si o dam la blender pina se face o pasta. Intr-un castron cernem faina, facem o adancitura in care punem pasta de sfecla, uleiul, sarea si drojdia desfacuta intr-un pic de apa calda. Framantam aluatul si il punem la dospit pina isi dubleaza volumul. Cand a crescut destul, il punem pe o planseta presarata cu faina si ii dam forma de rulou, il punem in tava unsa si punem iarasi la crescut. Coacem in cuptorul incins de dinainte, cam 30-35 de min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1303 viz    0 com
1233 viz    0 com
1298 viz    0 com
1496 viz    0 com
1003 viz    0 com
2084 viz    0 com
1240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019350 (s)