News Flash:

Paine cu seminte de mei

24 Mai 2011
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu seminte de mei
Ingrediente: 300 gr  faina secara 300 gr faina  neagra 300 gr faina  macinis integral 300 gr faina alba 150 gr mei galben 1 lingurita sare 1 lingurita zahar brun 50 gr drojdie proaspata 50 ml ulei Mod de preparare: 1. Am amestecat toate fainile intr-un vas mare. In mijloc am pus drojdia frecata cu o o cana cu apa calduta, sare si zahar + putina faina. 2. Dupa 15 minute cand am vazut ca maiaua a crescut am inceput sa framant cu apa calduta adaugata treptat, la sfarsit am adugat si uleiul. 3. Am lasat aluatul sa creasca 30 min si am adugat si meiul. 4. Am pus aluatul in tavi, am presarat mei si deasupra si am lasat sa mai creasca si in tava. 5. Am copt la 180 grade C timp de 90 min. 6. Am scos painea in stergar curat si am lasat-o sa se odihneasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine fursecuri zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1067 viz    0 com
5011 viz    0 com
1215 viz    0 com
1309 viz    0 com
1235 viz    0 com
1299 viz    0 com
1498 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018803 (s)