News Flash:

Paine cu seminte de dovleac

18 Mai 2011
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu seminte de dovleac
Ingrediente: aprox 800 g faina 10 g drojdie granule 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 ceasca de apa calduta 2 linguri ulei de masline cu aroma de salvie seminte de dovleac Mod de preparare: Am inmuiat drojdia cu zaharul in apa calduta si cand s-a topit bine am pus in mijlocul fainii si apoi am framantat usor cu varful degetelor, cand a prins consistenta am adaugat sarea, iar am framantat si apoi am adaugat si uleiul si iar am framantat. Cand a fost gata aluatul l-am acoperit cu un servet si am lasat aluatul la cald cam o ora jumate. Apoi am facut cu mana un covrig gros si l-am pus in forma de guguluf ondulata pe margini unsa cu putin ulei. Am prearat semintele de dovleac deasupra si am bagat la cuptorul incins sa se rumeneasca. Cand a fost gata am scos si am acoperit cu un servet din nou sa nu fie prea tare coaja.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar placinte savarina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1165 viz    0 com
1096 viz    0 com
1982 viz    0 com
2491 viz    0 com
1971 viz    0 com
1002 viz    0 com
1095 viz    0 com
1028 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013553 (s)