News Flash:

Paine cu secara si migdale

23 Aprilie 2013
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cub drojdie proaspata
100 ml lapte
1 lingurita sare
1 praf sare
1 lingura ulei de masline
1 lingurita tarate de psyllium
2 linguri cu varf faina de migdale
2 linguri cu varf tarate fina de grau
2 linguri cu varf tarate fina de secara
faina integrala de grau si secara cat cuprinde (in cantitati egale)

Mod de preparare:


Primul pas a fost sa pregatesc faina: am amestecat 250 gr. faina integrala de grau cu faina integrala de secara. Dupa ce am facut acest lucru, am incalzit putin laptele, am dizolvat drojdia si i-am adaugat zaharul si 2 linguri faina integrala de grau. Am lasat deoparte maiaua pana cand aceasta a devenit spumoasa (cca. 10 min).
Am adaugat toate celelalte ingrediente si am framantat bine, pana am obtinut o bila de aluat, pe care am lasat-o la dospit intr-un loc ferit de curent si caldut (cuptorul cu microunde nepornit e perfect). Dupa ce si-a dublat volumul, aluatul a devenit gata pt. a fi pus in tava tapetata cu hartie de copt.
Urmatorul pas a fost sa-l bag in cuptorul preincalzit si sa-l las la copt, pana a trecut testul scobitorii. Am scos painea pe un gratar, la racit.

Paine cu secara si migdale recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

testul scobitorii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2013 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027237 (s)