News Flash:

Paine cu rozmarin

28 Aprilie 2014
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 ml apa plata
1 pliculet drojdie uscata (7 grame)
1 ou batut, pentru uns aluatul
1 lingura sare
2-3 linguri ulei de masline
1 lingurita zahar
700 gr faina alba de grau
2 lingurite rozmarin macinat

Mod de preparare:

Se pun in cuva masinii de paine toate ingredientele, in ordinea de mai sus. Se seteaza masina pe programul dough (framantare si dospire). Dupa semnalul sonor al aparatului, aluatul se scoate din cuva si se framanta putin. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se ruleaza suluri egale si se impleteste in 4. Painea se lasa intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa 30 minute sa creasca.
Dupa ce a crescut, painea se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu (180 grade), pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii.
Se unge painea cu ou batut si se mai lasa in cuptor inca 5 minute, sa prinda luciu. Se scoate din cuptor si se lasa pe un gratar, la racit.

Paine cu rozmarin recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paine aluat paine paine rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1477 viz    0 com
1850 viz    0 com
1326 viz    1 com
1211 viz    0 com
1510 viz    0 com
1161 viz    0 com
949 viz    0 com
1024 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013152 (s)