News Flash:

Paine cu piure de banane si curmale

26 Aprilie 2012
1610 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu piure de banane si curmale
Ingrediente:

300 g curmale fara samburi
ulei vegetal
3 banane piure
185 ml apa
150 unt taiat cubulete 450 g faina (+ un pliculet praf de copt)
155 g zahar brun
3 oua
zahar pudra
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se ung 2 tavi de chec. Se pun curmalele la fiert cu apa si untul. Se indeparteaza vasul de pe foc in momentul cand da in clocot. Se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca faina cu zaharul intr-un castron. Se face o gropita in centru si se incorporeaza trepatat curmalele, piureul de banane, ouale si vanilia. Se toarna compozitia in tavile pregatite si se baga la cuptor timp de 25 de minute. Se scot din cuptor si se lasa sa se odihneasca 3 minute inainte de a le scoate. Se taie felii si se presara zahar pudra pe deasupra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei vegetal banane piure apa unt faina zahar brun oua zahar pudra chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3117 viz    0 com
4601 viz    0 com
4059 viz    0 com
5829 viz    0 com
4257 viz    0 com
3056 viz    0 com
4274 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029063 (s)