News Flash:

Paine cu piept de pui

24 Mai 2012
2257 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu piept de pui
Ingrediente:

Pentru aluat de paine:

500 g faina
20 g drojdie
1 cana cu apa calduta
sare

Pentru umplutura:

piept de pui fript
cascaval
sunca de pui

masline

Mod de preparare:

Facem un aluat obisnuit din paine; dupa ce s-a lasat la dospit il coacem in forme mici, la alegere. Decupam un pic capacul de la “cufar“, scoatem miezul si-l inlocuim cu umplutura noastra. Garnisim cu legume proaspete: rosii, ardei, castravete.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie apa sare masline aluat legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3302 viz    0 com
3611 viz    0 com
3040 viz    0 com
4793 viz    0 com
4294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019619 (s)