News Flash:

Paine cu parmezan si patrunjel

21 Ianuarie 2015
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

jumatate bagheta frantuzeasca
cca 30 gr unt nesarat
1 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita sare kosher
cateva gr patrunjel tocat marunt
170 gr parmezan ras

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Amesteca untul cu pudra de usturoi, sarea, patrunjelul si jumatate din cantitatea de parmezan. Feliaza painea pe orizontala, dar fara sa tai si crusta de dedesubt. Pune intre felii untul, presara restul de parmezan, apoi impatureste painea in folie de aluminiu si bag-o in cuptor pentru 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


paine parmezan retete paine aluat paine retete rapide vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013306 (s)