News Flash:

Paine cu morcov si dovlecel

7 Februarie 2012
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu morcov si dovlecel
Ingrediente:

275-300 g faina
50 g zucchini ras
38 g unt moale
90 g morcov ras
20 g zahar brun
5 g drojdie uscata
125 ml lapte caldut
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Prima data se pune zaharul la dizolvat in lapte, intr-o cana, apoi se amesteca cu drojdia si se lasa la dospit in jur de 10 minute. Peste ea se adauga legumele rase, faina, restul de lapte, untul si sarea. Se framanta pana se aduna intr-un aluat elastic, putin lipicios. Se pune intr-un castron, se acopera cu o folie (sa nu se usuce) si se lasa la crescut aprox. o ora.
Se modeleaza 12 painisoare, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie si se lasa din nou la crescut aproximativ 40 de minute. Se ung cu galbenus amestecat cu lapte. Se coc 20-30 min. in cuptorul preincalzit la 150°C.
Paine cu morcov si dovlecel pregatita de Cristina.
Din cantitatile de mai sus rezulta 12 painite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina zucchini unt morcov zahar brun drojdie lapte sare tava
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1737 viz    0 com
1545 viz    0 com
3684 viz    0 com
1489 viz    0 com
4907 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015076 (s)