News Flash:

Paine cu masline verzi

8 Martie 2012
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu masline verzi
Ingrediente:

500 g de faina 00
200 ml de lapte
200 g de masline
30 ml de ulei de masline
100 ml de apa calduta
15 g sare
1 cuburel de drojdie de bere (25 g)
20 g de zahar
       
Mod de preparare:

Punem intr-un vas cele 500 g de faina, facem o groapa in mijloc si punem toate ingredientele: maslinele taiate feliute, laptele, sarea, zaharul, uleiul si apa in care am pus drojdia sa se dizolve. Amestecam bine apoi rasturnam aluatul pe masa de lucru si-l framantam pentru circa 5-10 minute. Va rezulta un aluat moale si lipicios, pe care il punem la crescut intr-un loc caldut timp de o ora. Rasturnam aluatul pe masa de lucru, scoatem un pic aerul din el si formam painitele. Ungem o tava sau punem hartie de copt si aliniem frumos painile, pe care le lasam la crescut intr-un loc caldut, timp de o ora jumatate. Apoi le-am bagat in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru 20 de minute.
Painite cu masline verzi pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina 00 lapte masline apa sare zahar vas aluat tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015876 (s)