News Flash:

Paine cu malai

16 Decembrie 2011
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu malai
Ingrediente: 300 g de faina de grâu 300 g malai fin 2 oua 1 lingura de miere 100 g de unt 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 400 g iaurt sare Mod de preparare: intr-un castron mai mare se amesteca faina de grau cu cea de malai, dupa care se pune restul de ingrediente. Dupa aproximativ 20 de minute, timp in care se lasa la umflat, se baga in cuptorul incins la 180 de grade pentru 20 de minute. Pentru aceasta se poate folosi o tava de cozonac. Cand a prins o culoare aurie, semn ca s-a rumenit, se scoate din cuptor, se lasa la racit, iar apoi se feliaza. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene intestine subtiri vin alb unt urda dulce mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
1228 viz    0 com
2100 viz    0 com
3421 viz    0 com
4269 viz    0 com
2250 viz    0 com
2037 viz    0 com
2115 viz    2 com
1343 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012978 (s)