News Flash:

Paine cu iaurt, cartofi si chimen bio

23 Mai 2011
1464 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu iaurt cartofi si chimen bio
Ingrediente: 1 kg faina alba 4 cartofi mici 100 gr chimen 200 gr iaurt 2 lingurite sare de mare 1 lingurita zahar 25 gr drojdie 2 linguri ulei apa cat cuprinde Mod de preparare: Cartofii se spala si se fierb in coaja, se curata si se razuiesc pe razatoarea mare. Faina se pune intr-un vas mare .se face o adincitura si se pune in mijloc o maia formata din drojdie, sare, zahar si putina apa calduta amestecata cu faina. Se lasa sa creasca  15 min. si se pun cartofii razuiti. Se incepe framantatul cu iaurtul amestecat cu apa calduta, se framanta aluatul pana se desprinde de pe maini. Se lasa la dospit o ora. Se pune chimenul si se mai framanta putin dupa care se pun in doua forme teflonate, se ung cu putin ulei si se mai presara chimen. Se coace la cuptor la 180grade C.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine mere cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1333 viz    0 com
1263 viz    0 com
1327 viz    0 com
1546 viz    0 com
1026 viz    0 com
2123 viz    0 com
1270 viz    0 com
3593 viz    0 com
1965 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020484 (s)