News Flash:

Paine cu iaurt

23 Mai 2011
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu iaurt
Ingrediente: 300 g iaurt 50 ml apa 2 linguri ulei 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 500 g faina 10 g  drojdie uscata 1 galbenus pentru uns susan Mod de preparare: Iaurtul se amesteca cu apa calduta. Se pune in cuva masinii de paine, apoi se adauga si restul ingredientelor. Se alege programul de framantare + dospire. Se scoate aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 6 bile. Fiecare bila se aplatizeaza, apoi se strang marginile dedesupt formand un fel de ciupercuta. Se pun intr-o tava de guguluf unsa cu ulei si lasa din nou la crescut, pana isi dubleaza volumul. Se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte, se presara cu susan si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1278 viz    0 com
1336 viz    0 com
1565 viz    0 com
1035 viz    0 com
2127 viz    0 com
1280 viz    0 com
3622 viz    0 com
1982 viz    0 com
1173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019858 (s)