News Flash:

Paine cu iaurt

23 Mai 2011
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu iaurt
Ingrediente: 300 g iaurt 50 ml apa 2 linguri ulei 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 500 g faina 10 g  drojdie uscata 1 galbenus pentru uns susan Mod de preparare: Iaurtul se amesteca cu apa calduta. Se pune in cuva masinii de paine, apoi se adauga si restul ingredientelor. Se alege programul de framantare + dospire. Se scoate aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 6 bile. Fiecare bila se aplatizeaza, apoi se strang marginile dedesupt formand un fel de ciupercuta. Se pun intr-o tava de guguluf unsa cu ulei si lasa din nou la crescut, pana isi dubleaza volumul. Se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte, se presara cu susan si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1253 viz    0 com
1452 viz    0 com
931 viz    0 com
2022 viz    0 com
1198 viz    0 com
3388 viz    0 com
1866 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011446 (s)