News Flash:

Paine cu iaurt

23 Mai 2011
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu iaurt
Ingrediente: 300 g iaurt 50 ml apa 2 linguri ulei 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 500 g faina 10 g  drojdie uscata 1 galbenus pentru uns susan Mod de preparare: Iaurtul se amesteca cu apa calduta. Se pune in cuva masinii de paine, apoi se adauga si restul ingredientelor. Se alege programul de framantare + dospire. Se scoate aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 6 bile. Fiecare bila se aplatizeaza, apoi se strang marginile dedesupt formand un fel de ciupercuta. Se pun intr-o tava de guguluf unsa cu ulei si lasa din nou la crescut, pana isi dubleaza volumul. Se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte, se presara cu susan si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1235 viz    0 com
1299 viz    0 com
1498 viz    0 com
1005 viz    0 com
2088 viz    0 com
1240 viz    0 com
3511 viz    0 com
1937 viz    0 com
1144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013806 (s)