News Flash:

Paine cu fructe uscate, cu aroma de scortisoara

28 Februarie 2012
3384 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu fructe uscate cu aroma de scortisoara
Ingrediente:

450 g faina
450 ml ceai de fructe fierbinte
300 g mix de fructe uscate
90 g zahar brun
coaja rasa de la o lamaie
1 pliculet praf de copt
1 ou
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:


Peste fructele uscate se toarna ceaiul, apoi se pune o folie peste bol si se lasa deoparte, peste noapte. A doua zi se  incinge cuptorul la 180 grade. Ungem o tava de cozonac. Scoatem fructele din ceao si le amestecam cu celelalte grediente. Adaugam si ceaiul treptat si framantam aluatul. Asezam aluatul in tava pregatita si bagam la cuptor timp de 45-50 de minute. Scoatem painea din cuptor si ungem cu sirop cate e inca calda (siropul: fierbem 125 ml cu 100 g zahar pana cand se dizolva zaharul). Se serveste cu unt si miere.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar brun scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015085 (s)