News Flash:

Paine cu faina de malai

26 Ianuarie 2015
4023 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri zahar
2 oua mari
230 gr faina de malai
170 gr faina alba + 2 linguri
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
350 ml lapte batut
1 lingurita jumatate de praf de copt
cca 70 gr unt topit

Mod de preparare:

Trece prin sita faina de porumb, faina alba, zaharul, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Amesteca-le bine, apoi pune laptele, ouale si untul topit. Omogenizeaza si pune aluatul intr-o tava gresata. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat paine paine malai aluat malai retete aluat retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020453 (s)