News Flash:

Paine cu dovlecei si bacon

28 Aprilie 2014
1109 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

200-300 g paine veche
o cana dovlecel ras
1/2 cana lapte
50 g bacon
1 ou

Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste la 400 grade Celsius. Baconul se taie fasiute si se pune la prajit. Laptele se amesteca cu oul si painea faramitata. Se face un aluat in care se pune dovlecelul ras. Aluatul se pune intr-o cratita cu pereti grosi si se da la cuptor 25 de minute. Cand e gata, se taie felii.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dovlecei retete garnitura retete paine paine dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2330 viz    0 com
1516 viz    0 com
2325 viz    1 com
3670 viz    0 com
1175 viz    0 com
1127 viz    1 com
1233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016380 (s)