News Flash:

Paine cu dovlecei si bacon

28 Aprilie 2014
1066 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

200-300 g paine veche
o cana dovlecel ras
1/2 cana lapte
50 g bacon
1 ou

Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste la 400 grade Celsius. Baconul se taie fasiute si se pune la prajit. Laptele se amesteca cu oul si painea faramitata. Se face un aluat in care se pune dovlecelul ras. Aluatul se pune intr-o cratita cu pereti grosi si se da la cuptor 25 de minute. Cand e gata, se taie felii.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dovlecei retete garnitura retete paine paine dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2206 viz    0 com
1455 viz    0 com
2191 viz    1 com
3594 viz    0 com
1136 viz    0 com
1071 viz    1 com
1143 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015984 (s)