News Flash:

Paine cu dovleac si rozmarin

26 Februarie 2014
1503 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g dovleac taiat cubulete
300 g faina
1 pliculet praf de copt
1 lingurita chimen
2 lingurite oregano
75 g unt topit
130 ml lapte de vaca
2 oua
2 lingurite rozmarin proaspat

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tava de cozonac si se tapeteaza cu hartie de copt. Fierbem dovleacul intr-un vas cu apa clocotita si sarata timp de 10 minute. Scurgem dovleacul si facem un piure cu ajutorul unei furculite. Amestecam dovleacul cu faina, chimen, oregano, unt si oua si adaugam sare dupa gust. Framantam aluatul pe care-l asezam apoi in tava pregatita. Nivelam suprafata si presaram rozmarin pe deasupra. Se baga la cuptor timp de 40 de minute. Se poate servi cu unt la micul dejun.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paine paine dovleac paine rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1047 viz    0 com
1411 viz    0 com
1244 viz    0 com
948 viz    0 com
1050 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022315 (s)