News Flash:

Paine cu dovleac

6 Iulie 2012
2151 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 g faina
2 oua
650 g dovleac
1 lingurita praf de copt
100 g unt
200 g zahar brun
1 lingurita scortisoara
½ lingurita bicarbonat de sodiu
½ lingurita nucsoara
¼ lingurita cuisoare
½ lingurita ghimbir

Mod de preparare:

Mai intai se unge cu putin unt sau ulei o tava de cozonac si se tapeteaza, apoi se incinge cuptorul la 180 grade. Dovleacul se taie cubulete si se pune la copt la cuptorul cu microunde. Dupa ce s-a racit se da prin blender. Cu un mixer electric se bate untul cu zaharul, apoi se adauga ouale si piureul de dovleac. Adaugam peste amestecul cu dovleac faina, bicarbonatul de sodiu si condimentele. Se amesteca pana la omogenizare, apoi se pune compozitia in tava si se da la cuptor timp de 50-55 de minute. Se serveste calda sau rece cu lapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua dovleac unt zahar brun scortisoara nucsoara cuisoare ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2549 viz    0 com
3061 viz    0 com
2827 viz    0 com
2217 viz    0 com
3035 viz    0 com
3490 viz    0 com
1275 viz    0 com
2801 viz    0 com
1685 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013445 (s)