News Flash:

Paine cu dovleac

17 Octombrie 2013
1842 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g dovleac copt ras fin
1 lingurita 5 condimente chinezesti
1 praf anason
1 lingura sare de mare
1 ceasca apa plata
4-5 linguri ulei de masline presat la rece
faina de grau alba, cat cuprinde (aici nu pot da cantitati exacte, pentru ca n-am mai cantarit…am pus la ochi, in functie de cum am simtit aluatul)
1 pliculet de drojdie uscata

Mod de preparare:


Dovleacul copt se proceseaza in blender, impreuna cu apa, condimentele, uleiul si sarea, pana se obtine un piure fin. Se transfera intr-un bol incapator, dupa care se adauga, pe rand, restul de ingrediente si se framanta un aluat elastic. Acesta se pune la crescut intr-un loc caldut, ferit de curent, pana isi dubleaza volumul. Se imparte aluatul in 8 parti egale si se modeleaza baghete si/sau chifle, dupa preferinta. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit. Se coc la foc mediu, pana trec testul scobitorii. Se scot la racit pe un gratar.

Paine cu dovleac recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024229 (s)