News Flash:

Paine cu ceapa si patrunjel

18 Mai 2011
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu ceapa si patrunjel
Ingrediente: 400 g faina 230-250 ml apa calduta 10 g drojdie uscata 1 lingura ulei 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 ceapa medie patrunjel verde/uscat Mod de preparare: Intr-un castron incapator se pune 250 g faina, sarea, zaharul si drojdia; se amesteca bine. In castron se adauga treptat apa calduta si uleiul amestecand incontinuu. Dupa ce am incorporat toata apa adauga treptat restul de faina. Framantam 10 minute. Lasam la dospit, intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul. Aluatul se rastoarna pe o planseta infainata si se framanta incorporand ceapa tocata marunt si patrunjelul. Aluatului i se da forma rotunda si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt; se lasa la dospit aproximativ 1 ora. Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute, la foc mediu-mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina paine ceapa patrunjel verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1935 viz    0 com
2429 viz    0 com
1911 viz    0 com
1015 viz    0 com
977 viz    0 com
2138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016294 (s)