News Flash:

Paine cu ceapa

24 Mai 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine de casa cu ceapa1
Ingrediente: 250 ml apa/ lapte 1 ou 1 lingurita sare 1 lingura zahar brut 1 lingura ulei 400 gr faina de cozonac 100 gr faina de secara 1 pachet drojdie 2 cepe putina boia dulce 1 lingurita ulei pentru prajit Mod de preparare: Se prajeste putin ceapa in ulei, se adauga putina apa si boia. Se lasa pe foc pana se inmoaie, adaugand apa sa nu se arda. La final trebuie sa se evapore apa. Se pun ingredientele pentru paine la framantat pana obtinem o coca buna de intins. Daca e necesar adaugam in plus faina sau apa, sa nu fie nici prea tare, nici prea moale. Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina, se pune ceapa peste tot. Se ruleaza, se aseaza in forma si se lasa la crescut cel putin 30 min. Se pune painea in cuptorul incins la 180 grade si se scoate cand este rumenita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1521 viz    0 com
2036 viz    0 com
1141 viz    0 com
2046 viz    0 com
1054 viz    0 com
1337 viz    0 com
2529 viz    0 com
1172 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018284 (s)