News Flash:

Paine cu ceapa

24 Mai 2011
987 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine de casa cu ceapa1
Ingrediente: 250 ml apa/ lapte 1 ou 1 lingurita sare 1 lingura zahar brut 1 lingura ulei 400 gr faina de cozonac 100 gr faina de secara 1 pachet drojdie 2 cepe putina boia dulce 1 lingurita ulei pentru prajit Mod de preparare: Se prajeste putin ceapa in ulei, se adauga putina apa si boia. Se lasa pe foc pana se inmoaie, adaugand apa sa nu se arda. La final trebuie sa se evapore apa. Se pun ingredientele pentru paine la framantat pana obtinem o coca buna de intins. Daca e necesar adaugam in plus faina sau apa, sa nu fie nici prea tare, nici prea moale. Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina, se pune ceapa peste tot. Se ruleaza, se aseaza in forma si se lasa la crescut cel putin 30 min. Se pune painea in cuptorul incins la 180 grade si se scoate cand este rumenita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1473 viz    0 com
1929 viz    0 com
1094 viz    0 com
1966 viz    0 com
1001 viz    0 com
1235 viz    0 com
2434 viz    0 com
1109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019322 (s)