News Flash:

Paine cu cartofi si topping

4 Aprilie 2016
3656 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr cartofi facuti piure
100 ml de lapte
1 lingurita de zahar granulat
30 gr drojdie proaspata
600 gr faina de grau
50 ml ulei de gatit
putin sare
380 ml apa

Alte ingrediente:
ulei de gatit
350 ml de smantana
125 gr sunca
3 cepe rosie
430 gr de branza rasa

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in lapte.
2. Dupa ce s-a racit, amesteca piureul cu faina, uleiul, sarea, apa, zaharul si drojdia dizolvata in lapte. Omogenizeaza si framanta.
3. Acopera vasul si lasa-l intr-un loc caldut.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si unge-o apoi cu putin ulei.
5. Pune aluatul in ea si intinde-l cat sa acopere toata tava.
6. Baga tava in cuptorul incins la 230 de grade Celsius, pentru aproximativ 15 minute.
7. Scoate-o, lasa aluatul sa se raceasca putin, apoi intinde cat mai uniform pe el smantana.
8. Presara ssunca taiata cubulete, apoi branza si ceapa si baga inapoi in cuptor, tot pentru 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine cartofi aluat paine focaccia aluat cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3154 viz    0 com
4471 viz    0 com
3887 viz    0 com
1600 viz    0 com
2479 viz    0 com
2701 viz    0 com
7173 viz    0 com
7157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013216 (s)