News Flash:

Paine cu cartofi si topping

4 Aprilie 2016
3521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr cartofi facuti piure
100 ml de lapte
1 lingurita de zahar granulat
30 gr drojdie proaspata
600 gr faina de grau
50 ml ulei de gatit
putin sare
380 ml apa

Alte ingrediente:
ulei de gatit
350 ml de smantana
125 gr sunca
3 cepe rosie
430 gr de branza rasa

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in lapte.
2. Dupa ce s-a racit, amesteca piureul cu faina, uleiul, sarea, apa, zaharul si drojdia dizolvata in lapte. Omogenizeaza si framanta.
3. Acopera vasul si lasa-l intr-un loc caldut.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si unge-o apoi cu putin ulei.
5. Pune aluatul in ea si intinde-l cat sa acopere toata tava.
6. Baga tava in cuptorul incins la 230 de grade Celsius, pentru aproximativ 15 minute.
7. Scoate-o, lasa aluatul sa se raceasca putin, apoi intinde cat mai uniform pe el smantana.
8. Presara ssunca taiata cubulete, apoi branza si ceapa si baga inapoi in cuptor, tot pentru 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine cartofi aluat paine focaccia aluat cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2951 viz    0 com
4257 viz    0 com
3746 viz    0 com
1484 viz    0 com
2341 viz    0 com
2482 viz    0 com
6653 viz    0 com
6938 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020666 (s)