News Flash:

Paine cu branza si usturoi rumenita la cuptor

6 Februarie 2019
743 Vizualizari | 0 Comentarii

O gustare savuroasa, painea rumenita cu branza si usturoi la cuptor nu va rezista prea mult in parfum.

Ingrediente:

  • 1 franzela
  • 100 g unt, la temperatura camerei
  • 100 g crema de branza
  • 100 g branza, rasa
  • 5-6 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura patrunjel, tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 200 grade Celsius. Mixezi untul cu crema de branza pana la omogenizare. Adaugi branza rasa, usturoiul, patrunjelul, sare si piper, dupa gust. Tai franzela pe jumatate. Ungi ambele felii cu compozitia din branza si usturoi. Dai la cuptor 10-15 minute pana se rumenesc usor. Servesti imediat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paina cuptor paine branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016307 (s)