News Flash:

Paine cu branza si masline

28 Ianuarie 2015
4249 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura unt topit
1 lingurita usturoi proaspat, tocat
1 lingurita apa
seminte de mac (optional)
2 cepe verzi feliate
1 ou batut
50 gr masline verzi
450 gr aluat paine
cca 100 gr salam feliat fin
cateva felii subtiri de branza Provolone

Mod de preparare:

Amesteca untul cu usturoiul. Intinde aluatul pe masa si unge-l cu putin unt. Pune apoi pe el salamul, branza, maslinele si ceapa. Ruleaza, cresteaza usor aluatul cu un cutit, presara semintele de mac, pune intr-o tava, acopera si lasa la temperatura camerei in jur de 30-45 de minute sau pana cand isi dubleaza volumul.
Intre timp mixeaza oul cu apa. Greseza painea cu acest mix si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 25-35 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat paine retete aluat paine branza paine salam retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023525 (s)