News Flash:

Paine cu branza si bacon

20 Ianuarie 2015
2235 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 40 gr unt moale
2 cepe verzi medii, tocat marunt
2 lingurite mustar
1 lingurita zeama de lamaie
cca 220 gr cheddar razuita
cca 450 gr paine (o bagheta frantuzeasca)
cca 75 gr bacon gatit

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Feliaza painea in diagonala, dar ai grija sa nu o tai de tot (opreste-te cand ajungi la crusta de dedesubt).
Amesteca, intr-un bol mic, branza, untul, baconul, mustarul, ceapa verde si zeama de lamaie. Intinde compozitia peste paine, apoi inveleste-o pe aceatsa in folie de aluminiu si bag-o in cuptor pentru 10-15 minute sau pana cand branza s-a topit de tot.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete rapide paine umpluta paine branza paine bacon retete paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015965 (s)