News Flash:

Paine cu branza feta

2 Iunie 2016
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 ml apa
putina sare
50 ml ulei de masline
2 oua
450 gr faina de grau
10 gr drojdie proaspata
100 gr branza feta

Mod de preparare:

1. Pregateste aluatul din ingredientele de mai sus (cu exceptia branzei). Pune un singur ou.
2. Acopera aluatul si lasa-l intr-un loc caldut timp de o ora.
3. Trece cu sucitorul apoi peste aluat, ca sa obtii o foaie de grosime potrivita.
4. Presara branza uniform pe ea si ruleaza.
5. Unge painea cu un ou batut bine.
5. Coace painea in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 35-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat paine paine feta paine branza reteta paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1844 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019643 (s)