News Flash:

Paine cu branza

20 Aprilie 2012
2614 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu branza
Ingrediente:

200 g cascaval ras
250 g parmezan ras
125 ml suc de rosii
4 oua
7 g drojdie uscata
125 ml ulei de masline
350 g faina
oregano
busuioc


Mod de preparare:

Sucul de rosii se incalzeste putin si se dizolva in el drojdia si se lasa cateva minute la dospit.Se toarna apoi peste faina amestecata cu branzeturile, oregano-ul si busuiocul, se adauga ouale batute putin si uleiul si se omogenizeaza rezultand un aluat putin lipicios care se trece apoi in forma de copt tapetata si se da la cuptor pentru aprox. 40 min. sau pana se coace.
Paine de branza pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval parmezan oua drojdie uscata faina oreganobusuioc cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5172 viz    0 com
1282 viz    0 com
2144 viz    0 com
2358 viz    0 com
2212 viz    0 com
1809 viz    0 com
2413 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023702 (s)