News Flash:

Paine cu branza

20 Aprilie 2012
2718 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paine cu branza
Ingrediente:

200 g cascaval ras
250 g parmezan ras
125 ml suc de rosii
4 oua
7 g drojdie uscata
125 ml ulei de masline
350 g faina
oregano
busuioc


Mod de preparare:

Sucul de rosii se incalzeste putin si se dizolva in el drojdia si se lasa cateva minute la dospit.Se toarna apoi peste faina amestecata cu branzeturile, oregano-ul si busuiocul, se adauga ouale batute putin si uleiul si se omogenizeaza rezultand un aluat putin lipicios care se trece apoi in forma de copt tapetata si se da la cuptor pentru aprox. 40 min. sau pana se coace.
Paine de branza pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval parmezan oua drojdie uscata faina oreganobusuioc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5300 viz    0 com
1407 viz    0 com
2240 viz    0 com
2455 viz    0 com
2368 viz    0 com
1894 viz    0 com
2529 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018722 (s)