News Flash:

Paine cu branza

20 Aprilie 2012
2657 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu branza
Ingrediente:

200 g cascaval ras
250 g parmezan ras
125 ml suc de rosii
4 oua
7 g drojdie uscata
125 ml ulei de masline
350 g faina
oregano
busuioc


Mod de preparare:

Sucul de rosii se incalzeste putin si se dizolva in el drojdia si se lasa cateva minute la dospit.Se toarna apoi peste faina amestecata cu branzeturile, oregano-ul si busuiocul, se adauga ouale batute putin si uleiul si se omogenizeaza rezultand un aluat putin lipicios care se trece apoi in forma de copt tapetata si se da la cuptor pentru aprox. 40 min. sau pana se coace.
Paine de branza pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval parmezan oua drojdie uscata faina oreganobusuioc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5253 viz    0 com
1346 viz    0 com
2183 viz    0 com
2405 viz    0 com
2275 viz    0 com
1842 viz    0 com
2469 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018186 (s)