News Flash:

Paine cu branza

25 Octombrie 2011
2325 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu branza
Ingrediente: 2 cani lapte batut sau Sana 1 cana branza rasa 1 pachet de unt moale 600 g faina 1 cub drojdie proaspata 1 lingurita zahar 1 cana branza frecata cu un ou pentru umplut 50 ml lapte cald chimen susan Mod de preparare: Laptele batut se amesteca cu untul si branza rasa. Separat se face maiaua din drojdie, lapte cald, zahar si 2 linguri de faina. Cand aceasta incepe sa creasca se amesteca in compozitie si apoi treptat se adauga faina, framantand pana ce aluatul nu mai este lipicios. Se pune la frigider pentru 20 minute ca sa creasca. Pe plansa infainata se pun bucati de aluat care se intind, se umplu cu cate o lingura de branza cu ou, se lipesc in forma dorita si se pun la crescut pe tava cuptorului acoperita cu hartie pentru copt. Se lasa cam 10 minute, se presara cu susan sau chimen si se coc la foc potrivit (mai mare in primele minute), pana se rumenesc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


retete vegetariene sampanie piccolo unt branza tortilla zahar faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

907 viz    0 com
1077 viz    0 com
3129 viz    0 com
3348 viz    0 com
1144 viz    0 com
4715 viz    0 com
2088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019790 (s)