News Flash:

Paine cu branza

25 Octombrie 2011
2281 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu branza
Ingrediente: 2 cani lapte batut sau Sana 1 cana branza rasa 1 pachet de unt moale 600 g faina 1 cub drojdie proaspata 1 lingurita zahar 1 cana branza frecata cu un ou pentru umplut 50 ml lapte cald chimen susan Mod de preparare: Laptele batut se amesteca cu untul si branza rasa. Separat se face maiaua din drojdie, lapte cald, zahar si 2 linguri de faina. Cand aceasta incepe sa creasca se amesteca in compozitie si apoi treptat se adauga faina, framantand pana ce aluatul nu mai este lipicios. Se pune la frigider pentru 20 minute ca sa creasca. Pe plansa infainata se pun bucati de aluat care se intind, se umplu cu cate o lingura de branza cu ou, se lipesc in forma dorita si se pun la crescut pe tava cuptorului acoperita cu hartie pentru copt. Se lasa cam 10 minute, se presara cu susan sau chimen si se coc la foc potrivit (mai mare in primele minute), pana se rumenesc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


retete vegetariene sampanie piccolo unt branza tortilla zahar faina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

876 viz    0 com
1051 viz    0 com
3006 viz    0 com
3180 viz    0 com
1104 viz    0 com
4494 viz    0 com
2042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013584 (s)