News Flash:

Paine bio cu multicereale

23 Mai 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine bio cu multicereale
Ingrediente: 900 grame de faina 200 ml lapte 250 ml apa 50 grame drojdie proaspata 3 linguri ulei de masline sare 3 linguri de amestec de cereale Mod de preparare: Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca apoi am modelat 2 painici. Una dintre ele am crestat-o dupa un model german cu taieturi adanci suprapuse in patrat, cate 4 linii si una am impletit-o. Le-am mai lasat la dospit 30 de minute. Le-am copt la 220 de grade cu cuptorul preincalzit si cu o tava cu apa sub tava de paine ca sa iasa coaja crocanta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte zahar placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2123 viz    0 com
1271 viz    0 com
3598 viz    0 com
1965 viz    0 com
1167 viz    0 com
1216 viz    0 com
3440 viz    0 com
2864 viz    0 com
2716 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1866 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013315 (s)