News Flash:

Paine arabeasca - o reteta arabeasca

11 Noiembrie 2015
3677 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paine arabeasca - o reteta arabeasca

Ingrediente:

500 g de faina alba sau gris
1 pachetel de drojdie de paine
2 lingurite sare
300 ml apa calda

Mod de preparare:

1. Amesteca foarte bine toate ingredientele.
2. Framanta aluatul sau mixeaza-l in masina de facut paine.
3. Imparte aluatul in 4 bucati. Lasa-le la crescut timp de 30 de minute.
4. Modeleaza fiecare bucata de paine, astfel incat sa obtii un cerc cu diametru de vreo 15 cm si o grosime de 3-4 cm.
5. Lasa aluatul intr-un caldut timp de 15 minute.
6. Incinge o tigaie si pune pe rand lipiile la copt.

Pregateste-ti paine arabeasca pentru shaorma, spre exemplu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lipii reteta lipii paine arabeasca aluat paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028953 (s)