News Flash:

Paella cu fructe de mare si paprika

3 Aprilie 2013
1650 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 creveti mari intregi
8 scoici curatate si spalate bine
150 gr calamar curatat si feliat
80 gr carnati de porc condimentati
2 pulpe de pui superioare
200 gr de orez cu bob scurt
1 ceapa mica, taiata
1/2 l supa de pui cu sofran
1 frunza dafin
1 lingurita paprika
2 catei usturoi zdrobiti
1/4 lingurita piper cayenne
1/2 sos rosii de casa
o mana de mazare proaspata
o mana de patrunjel proaspat
felii de lamaie

Mod de preparare:

Asezoneaza puiul si prajeste-l in ulei, intr-o tigaie mare. Scoarte carnea si caleste ceapa, dafinul si piperul rosu, sotand usor pana cand ceapa devine aurie. Adauga usturoiul, paprika, piperul si sosul de rosii, apoi lasa-le la inabusit.

Adauga orezul si amesteca bine, apoi toarna supa, puiul si carnaciorii, amesteca si lasa compozitia sa dea in clocot, fara capac, timp de 10 minute. Adauga apoi mazarea, scoicile si putina supa. Prajeste separat crevetii si calamarul, apoi adauga fructele de mare in orez. La final, adauga patrunjelul si decoreaza cu feliile de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paella retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013611 (s)