News Flash:

Paella

15 Septembrie 2011
1865 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paella
Ingrediente: 500 g piept de pui 8 creveti jumbo 1 cana fasole uscata fiarta 1 cana fasole verde 1 1/2 cana orez 1 ceapa 1/2 ceasca ulei de masline 4 cani supa de legume 2 foi de dafin cateva fire de sofran piper sare Mod de preparare: Pieptul de pui se asezoneaza cu sare si piper si se rumeneste in ulei incins. Ceapa se toaca marunt si se caleste, separat. Se adauga fasolea uscata, fiarta, fasolea verde, crevetii si se amesteca. Se pune boia si se lasa pe foc cateva minute. Se adauga pieptul de pui peste amestecul de fasole, se adauga supa de legume si firele sofran. Cand incepe sa fiarba, se adauga orezul. Se lasa pe foc pana fierbe orezul si lichidul scade. La final, se poate adauga fire de patrunjel, pentru decor. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.panoramio.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan bucataria internationala carnaciori afumati fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1186 viz    0 com
1112 viz    0 com
1068 viz    0 com
1250 viz    0 com
1289 viz    0 com
1168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013629 (s)