News Flash:

Paella

15 Septembrie 2011
1579 Vizualizari | 0 Comentarii
Paella
Ingrediente: 500 g piept de pui 8 creveti jumbo 1 cana fasole uscata fiarta 1 cana fasole verde 1 1/2 cana orez 1 ceapa 1/2 ceasca ulei de masline 4 cani supa de legume 2 foi de dafin cateva fire de sofran piper sare Mod de preparare: Pieptul de pui se asezoneaza cu sare si piper si se rumeneste in ulei incins. Ceapa se toaca marunt si se caleste, separat. Se adauga fasolea uscata, fiarta, fasolea verde, crevetii si se amesteca. Se pune boia si se lasa pe foc cateva minute. Se adauga pieptul de pui peste amestecul de fasole, se adauga supa de legume si firele sofran. Cand incepe sa fiarba, se adauga orezul. Se lasa pe foc pana fierbe orezul si lichidul scade. La final, se poate adauga fire de patrunjel, pentru decor. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.panoramio.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan bucataria internationala carnaciori afumati fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1053 viz    0 com
1026 viz    0 com
951 viz    0 com
1118 viz    0 com
1203 viz    0 com
1078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013980 (s)