News Flash:

Paella

15 Septembrie 2011
1760 Vizualizari | 0 Comentarii
Paella
Ingrediente: 500 g piept de pui 8 creveti jumbo 1 cana fasole uscata fiarta 1 cana fasole verde 1 1/2 cana orez 1 ceapa 1/2 ceasca ulei de masline 4 cani supa de legume 2 foi de dafin cateva fire de sofran piper sare Mod de preparare: Pieptul de pui se asezoneaza cu sare si piper si se rumeneste in ulei incins. Ceapa se toaca marunt si se caleste, separat. Se adauga fasolea uscata, fiarta, fasolea verde, crevetii si se amesteca. Se pune boia si se lasa pe foc cateva minute. Se adauga pieptul de pui peste amestecul de fasole, se adauga supa de legume si firele sofran. Cand incepe sa fiarba, se adauga orezul. Se lasa pe foc pana fierbe orezul si lichidul scade. La final, se poate adauga fire de patrunjel, pentru decor. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.panoramio.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan bucataria internationala carnaciori afumati fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1133 viz    0 com
1087 viz    0 com
1034 viz    0 com
1218 viz    0 com
1266 viz    0 com
1141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019815 (s)