News Flash:

Pachetele umplute cu sunca

11 Aprilie 2016
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
150 ml de lapte
20 gr drojdie proaspata
1 lingurita de zahar granulat
250 gr faina de grau
1 lingurita de zahar granulat
foarte putina sare

Pentru umplutura:
5 linguri de sos de pizza
120 gr sunca fiarta
140 gr boabe de porumb (conserve sau proaspete)
1 ceapa tocata marunt

Alte ingrediente:
1 ou
80 gr branza

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in lapte caldut.
2. Pune mixul intr-un bol mare, impreuna cu faina, sarea si drojdia. Framanta bine, acopera si lasa intr-un loc caldut pentru aproximativ 30 de minute.
3. Cat timp aluatul creste, pregateste umplutura. Taie marunt ceapa si sunca, apoi amesteca-le cu boabele de porumb si sosul de pizza. Omogenizeaza.
4. Pune aluatul pe masa infainata. Trece cu sucitorul peste el de cateva ori, apoi imparte-l in dreptunghiuri.
5. Pune pe fiecare dreptunghi 1-2 linguri de umplutura si impatureste, sigiland si capetele.
6. Pune pachetelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cresteaza-le pe fiecare. Unge-le cu oul batut, dupa care presara branza pe ele si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pachetele umplute pachetele sunca aperitive gustari antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3588 viz    0 com
3075 viz    0 com
4386 viz    0 com
3833 viz    0 com
1556 viz    0 com
2427 viz    0 com
2588 viz    0 com
6892 viz    0 com
7046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019050 (s)