News Flash:

Pachetele la cuptor cu sunca, branza si carnati

2 August 2016
2155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
100 ml lapte cald
10 gr drojdie proaspata
1 lingurita de zahar granulat
600 g de faina de grau
200 ml apa
putina sare
60 gr unt topit

Pentru umplutura:
10 felii carnati afumati
10 felii branza
10 felii de sunca

Alte ingrediente:
1 litru apa
1 bicarbonat de sodiu
1 pumn de seminte de susan

Mod de preparare:

1. Pune zaharul si drojdia la dizolvat, in laptele cald, pentru vreo 10 minute.
2. Adauga apoi restul ingredientelor de la aluat si framanta bine. Trebuie sa obtii un aluat consistent. Lasa-l deoparte, intr-un loc caldut, pana cand isi dubleaza volumul.
3. Imparte-l apoi in mai multe bucati si trece cu sucitorul peste fiecare.
4. Pune in mijlocul fiecarei foi de aluat cate doua-trei felii de carnati, una de branza si una de sunca. Impacheteaza bine.
pachetele la cuptor cu sunca, branza si carnati







5. Pune litrul de apa la fiert, cu o lingura de bicarbonat.
6. Cand da in clocot, pune sandvisurile impachetate.
pachetele la cuptor cu sunca, branza si carnati





8. Dupa 20-30 de secunde scoate-le din apa si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
9. Cresteaza-le in forma de cruce, pune semintele de chimen si baga-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 25-30 de minute sau pana cand s-au rumenit bine.
pachetele la cuptor cu sunca, branza si carnati
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pachetele cuptor sandvis cuptor retete aperitive gustari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018900 (s)