News Flash:

Pachetele de curcan cu branza si ananas

30 Mai 2013
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

felii de piept de curcan
6 felii de ananas
6 felii de Emmentaler
4 oua
8 linguri de pesmet
7 linguri de ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Bate putin feliile de piept de curcan cu ciocanul de snitele, incat sa obtii felii care sa imbrace bucatile de ananas. Asaza in mijlocul feliilor de carne cate o bucata de ananas si una de Emmentaler, apoi impatureste-le in forma de plic si prinde-le cu scobitoare.

Trece pachetelele prin ou cu sare si piper, apoi prin pesmet. Incinge uleiul intr-o tigaie, apoi prajeste-le aproximativ 3-4 minute pe ambele parti, pana capata o nuanta aurie.
Pachetelele cu piept de curcan se servesc calde cu salata verde sau cu sos de usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

emmentaler salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3226 viz    0 com
2397 viz    0 com
3652 viz    0 com
2034 viz    0 com
2405 viz    0 com
2340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020604 (s)