News Flash:

Pachetele cu sunca si branza

20 Iunie 2016
2696 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite si un sfert de drojdie
320 ml apa calduta
440 gr faina alba + cateva linguri
1 lingura zahar granulat
2 linguri ulei de masline
putina sare
1 ou
1 lingura de lapte

Pentru umplutura:
8 felii de branza
16 felii de sunca

Mod de preparare:

1. Pregateste aluatul din ingredientele enumerate mai sus. Lasa aluatul deoparte un jur de o ora, ca sa-si dubleze volumul.
2. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
3. Tapeteaza doua tavi cu hartie pergament.
4. Imparte aluatul in mai multe bucatele si trece cu sucitorul peste fiecare.
5. Pune apoi pe fiecare cate 2 felii de sunca si una de branza.
6. Impacheteaza bine, astfel incat sa nu iasa umplutura.
7. Unge pachetele cu oul batut cu lapte, pune-le in tavi si baga-le in cuptor pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pachetele sunca pachetele branza aperitiv pachetele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014700 (s)