News Flash:

Pachetele cu spanac - De post - Sanatoase si gustoase

6 Martie 2017
2403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
un pachet margarina
400 g faina
o lingurita sare
6-8 linguri apa rece

Pentru umplutura:
450 g spanac decongelat
o ceapa
4-5 linguri muguri de pin
100 g curmale
2 linguri ulei
sare

Mod de preparare:

1. Pentru aluat, faina se amesteca usor cu sarea si apoi i se adauga margarina taiata cuburi.
2. Se desface cu degetele si, dupa ce s-a obtinut un aluat nisipos, se adauga apa, lingura cu lingura. Dupa ce a devenit un aluat omogen, se da la rece pana la pregatirea umpluturii.
3. Ceapa tocata se pune la calit in ulei si cand a devenit translucida se pun mugurii de pin si curmalele, se lasa 2 minute si apoi se adauga spanacul bine scurs. Se lasa pe foc 5 minute, apoi se potriveste de sare.
4. Aluatul se portioneaza in patrate care se umplu cu spanac, iar marginile se preseaza cu o furculita. Se pun in tava de cuptor si se lasa 15 minute.

sursa: libertatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pachetele spanac buzunarase spanac retete spanac retete post
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1906 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016335 (s)