News Flash:

Pachetele cu branza

30 Ianuarie 2012
4691 Vizualizari | 0 Comentarii
Pachetele cu branza
Ingrediente:

500 gr faina
drojdie proaspata cat o nuca
1/2 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
2 oua
150 gr iaurt
50 gr unt moale
apa sau lapte cald cat cuprinde
2 galbenusuri pt uns pachetelele

Umplutura:

400 gr branza
1 ou
zahar vanilat
50 gr susan pt decor

Mod de preparare:

Drojdia se dizolva in putina apa sau lapte cald cu zaharul si sarea, apoi se adauga in faina cernuta. Se pun ouale batute cu iaurtul, untul topit si se framanta pana se obtine un aluat moale dar sa nu se lipeasca de maini.
Aluatul se lasa la crescut langa o sursa de caldura ( pe aragaz, iar cuptorul sa fie incalzit), cam jumatate de ora. Dupa ce a crescut, se rup bilute din aluat, se intind pe masa de lucru tapetata cu faina, se adauga cate o lingura de umplutura, se impacheteaza, se ung cu ou, se prasara susan si se da la cuptor cam 30 min, in functie de cuptor, pana devin aurii. Din cantitatile de mai sus ies maximum 15 bucati.
Pachetele cu branza pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie zahar sare oua iaurt unt apa lapte galbenusuri branza susan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1506 viz    0 com
2433 viz    0 com
1948 viz    0 com
1954 viz    0 com
1204 viz    0 com
1797 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020588 (s)