News Flash:

Oua umplute - Reteta medievala

31 Martie 2016
4641 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

9 oua
20 gr stafide
20 gr branza cu zer
25 gr branza mai tare
putin patrunjel tocat marunt
putin maghiran tocat marunt
putina menta tocata marunt
putin sofran
1/4 lingurita condimente (scortisoara, ghimbir, cuisoare, piper, sare)

Mod de preparare:

1. Pune sofranul la hidratat in apa fierbite.
2. Fierbe ouale tari. Cojeste-le apoi si injumatateste-le pe lungime.
3. Amesteca galbenusurile cu stafidele, branza, condimentele, plantele aromatice si sofranul (scurs de apa).
4. Umple albusurile cu aceasta compozitie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute reteta oua platou oua oua paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4045 viz    0 com
1726 viz    0 com
2618 viz    0 com
2909 viz    0 com
7666 viz    0 com
7610 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022920 (s)