News Flash:

Oua umplute - Reteta medievala

31 Martie 2016
4379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

9 oua
20 gr stafide
20 gr branza cu zer
25 gr branza mai tare
putin patrunjel tocat marunt
putin maghiran tocat marunt
putina menta tocata marunt
putin sofran
1/4 lingurita condimente (scortisoara, ghimbir, cuisoare, piper, sare)

Mod de preparare:

1. Pune sofranul la hidratat in apa fierbite.
2. Fierbe ouale tari. Cojeste-le apoi si injumatateste-le pe lungime.
3. Amesteca galbenusurile cu stafidele, branza, condimentele, plantele aromatice si sofranul (scurs de apa).
4. Umple albusurile cu aceasta compozitie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute reteta oua platou oua oua paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3832 viz    0 com
1555 viz    0 com
2425 viz    0 com
2588 viz    0 com
6871 viz    0 com
7045 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022520 (s)