News Flash:

Oua umplute - Reteta medievala

31 Martie 2016
4261 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

9 oua
20 gr stafide
20 gr branza cu zer
25 gr branza mai tare
putin patrunjel tocat marunt
putin maghiran tocat marunt
putina menta tocata marunt
putin sofran
1/4 lingurita condimente (scortisoara, ghimbir, cuisoare, piper, sare)

Mod de preparare:

1. Pune sofranul la hidratat in apa fierbite.
2. Fierbe ouale tari. Cojeste-le apoi si injumatateste-le pe lungime.
3. Amesteca galbenusurile cu stafidele, branza, condimentele, plantele aromatice si sofranul (scurs de apa).
4. Umple albusurile cu aceasta compozitie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua umplute reteta oua platou oua oua paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3748 viz    0 com
1487 viz    0 com
2341 viz    0 com
2483 viz    0 com
6660 viz    0 com
6944 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021727 (s)