News Flash:

Oua umplute - Puisori pentru platoul de Pasti

22 Aprilie 2016
3890 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

12 oua mari
50 gr maioneza + 2 linguri separat
2 lingurite zeama de lamaie proaspata
2 lingurite mustar Dijon
sare kosher
piper negru
1 morcov (pentru decor)
cateva crengute de marar
mici capere

Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tari. Curata-le cu grija sa nu rupi albusul.
2. Taie albusul la fiecare ou ca si cum ai indeparta un capac.
3. Scoate galbenusurile si mixeaza-le cu maioneza, zeama de lamaie, mustarul, sarea si piperul.
4. Umple fiecare albus (partile mai mari) cu aceasta compozitie (umplutura trebuie sa depaseasca marginea albusurile, exact ca-n imagine). Pune-le unele langa altele, intr-un platou.
5. Taie bucatele de morcovi si foloseste-le pentru cioc si aripioare. In loc de ochi pune capere. La final pune palarioarele taiate si infige in fiecare mici bucatele de marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute reteta oua oua pasti maioneza oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2203 viz    0 com
1755 viz    0 com
1650 viz    0 com
3588 viz    0 com
3074 viz    0 com
4384 viz    0 com
3833 viz    0 com
1556 viz    0 com
2426 viz    0 com

Comentarii (1)

Mikalala  | #1094
Si partile galbene , ce sunt ?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015962 (s)