News Flash:

Oua umplute - Puisori de Pasti

9 Martie 2016
24743 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua meii
100 gr branza de vaci semi-degresata
1 lingura smantana
1 lingurita mustar
1 lingurita maioneza
sare
piper negru
patrunjel proaspat tocat
2 bucatele de morcov
1 maslina

Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tari.
2. Amesteca branza de vaci cu smantana, sarea, piperul, maioneza, mustarul si patrunjelul tocat.
3. Taie ouale la un capat, ca sa le decupezi si scoate galbenusul.
4. Amesteca mixul anterior cu galbenusurile.
5. Umple albusurile (pune compozitie ca sa fie cu varf) si acopera cu "capacelul" decupat.
6. Taie bucatele mici din morcov pentru nasul si picioarele puisorilor.
7. Ochii ii poti pregati dintr-o masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute oua paste puisori oua pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020800 (s)