News Flash:

Oua umplute pe sos de rosii

3 Iunie 2011
884 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute pe sos de rosii1
Ingrediente: 4 oua 70 g branza telemea 3 linguri smantana 2 linguri unt cascaval ras nucsoara piper Pentru sos: 1 conserva rosii in sos 1 ceapa 2 catei de usturoi boia de ardei dulce oregano sare piper patrunjel verde Mod de preparare: Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua. Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam, apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un blender. Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta, iar deasupra presaram cascaval ras. Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul pisat si condimentele. Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15 minute. Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din cuptor si ornam cu patrunjel verde. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3682 viz    0 com
919 viz    0 com
1268 viz    0 com
2211 viz    0 com
2460 viz    0 com
2608 viz    1 com
1920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018484 (s)