News Flash:

Oua umplute - FOTO

28 Decembrie 2011
4355 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

oua
smantana
putin mustar
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbem ouale in apa cu 2 stropi de otet, vreo 13 minute sa fim sigure ca-s tari, apoi le punem direct sub jet de apa rece. Lasam 1 minut si apoi le curatam. Cu un cutit bine ascutit le taiem in jumatate, apoi cu o lingurita sau fara scoatem galbenusurile si le punem intr-un castronel. Le zdrobim bine cu furculita si apoi adaugam putin mustar si cate un pic de smantana amestecand bine. Punem smantana pana obtinem o pasta cremoasa. Condimentam cu sare si piper si apoi umplem jumatatile goale. Le asezam pe un platou si separat facem o maioneza  la care adaugam cateva linguri de smantana sau iaurt gras.

sursa reteta si fotografii: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


oua smantana mustar piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7436 viz    0 com
1919 viz    0 com
3101 viz    0 com
4702 viz    0 com
1628 viz    0 com
3438 viz    0 com
1253 viz    0 com
1363 viz    0 com
1873 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025393 (s)