News Flash:

Oua umplute cu ton in ulei

1 Mai 2013
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
6 oua fierte tare
o conserva de ton in ulei
3 linguri ceapa tocata foarte fin
2 catei de usturoi pisati
o lingurita mustar clasic
3 linguri maioneza
sare
piper dupa gust
 
Mod de preparare:
 

Fierbeti ouale in apa cu sare, minim 10 minte ca sa va asigurati ca albusul si galbenusul sunt tari. Taiati apoi oul in jumatate, puneti albusurile de-o parte si galbenusurile intr-un alt bol. Farmitati galbenusurile cu furculita, adaugati tonul scurs de ulei si restul ingredientelor. Amestecati totul foarte bine. Daca umpleti ouale cu lingurita, umplutura nu e musai sa fie foarte fina, daca insa umpleti ouale cu spritul, e bine sa o dati prin blender, pentru a fi cat mai fina. Umpleti ouale si asezati-le pe platou, peste sos. Pentru sos am amestecat ½ cana de maioneza cu jumatate cana de iaurt.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 28 queries | Mysql time :0.017037 (s)